NecaPress je moje digitalno ime. Moj svet u koga često odlazim, ne zaboravljajući svoju realnost. Nikako! Iako sam veliki zaljubljenik u internet, film i donekle televiziju, odavno mi je jasno – mozak je naš najsavršeniji medij.

Isti onaj organ koji nam pomaže da osetimo dodir, vidimo, čujemo, nešto kažemo (…) Onaj skromni organ koji je svu emociju preneo na grudi, za koje mnogi misle da skrivaju i samu dušu.

Mozak koji najčešće nosimo u glavi, najbolje radi u društvu. Ne virtuelnom, nego stvarnom društvu. Ništa bez ljudi!

99% imam ideju za vas

U vremenu kada smo zaturili ne samo svoj jezik, kulturu i domaće vaspitanje – zaboravili smo čoveka. Samim tim, ne čudi što nema dovoljno pravih ideja.

Nemoj tu da mi filozofiraš.

Omiljena izreka naših ljudi koja uspešno satire ideje iz korena. Najverovatnije nastala iz straha pred nečim novim, najčešće genijalnim – internetom, na primer.

Ovde ne želim da navodim kakve sve mogućnosti nam daje net. Neću posebno spominjati ni činjenicu da nikada lakše nismo mogli snimiti televizijsku emisiju, reklamni spot, ili promo video.

Posle dvadeset godina aktivnog bavljenja u medijima, više od decenije kreiranja veb sajtova – doneo sam odluku da pokrenem NecaPress.com

Veb mesto koje će sabirati digitalne i analogne ideje i pružati raznovrsne usluge. Servis na koji nećete trošiti novac, već investirati u svoje poslovanje.

Nemanja Mirković

Nemanja Mirković je filmski, TV i WEB reditelj. Osnivač je PARADOKS grupe. Sa Jovanom ima sina Mihaila. Živi, a i samim tim radi u Valjevu.