Hvala što ste posetili naš web sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg web sajta (u daljem tekstu: „Sajt“) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem Sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite naš Sajt.

Vlasništvo nad sadržajem

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijal i ostali materijal na ovom sajtu (u daljem tekstu: „Sadržaj“), jesu autorsko pravo, ili u vlasništvu WebMedia, ili su na Sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika, ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. WebMedia će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj Sajta može sadržati netačne podatke, ili štamparske greške. Promene na Sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. WebMedia se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom Sajtu. WebMedia ne garantuje da će Sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani, ili da je Sajt kompatibilan sa Vašim hardverom, ili softverom. Informacije date na ovom Sajtu ne bi trebalo tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Trebalo bi da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Izuzeće od odgovornosti

Sajt koristite na sopstveni rizik. WebMedia nije odgovorna za materijalnu, ili nematerijalnu štetu, direktnu, ili indirektnu koja nastane iz korišćenja, ili je u nekoj vezi sa korišćenjem Sajta, ili njegovog Sadržaja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima čiji vlasnik, ili korisnik nije WebMedia. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. WebMedia ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti, ili bezbednost ovih sajtova. WebMedia ne kontroliše sadržaj, ili proizvode, ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našem Sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez WebMedia saglasnosti.

Izmena uslova korišćenja

WebMedia može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Korisni linkovi