Servis

WebMedia™ standard paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Usluge NecaPress […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Standard WordPress tema i dodaci; Osnovni SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 0.7 sekundi […]

Bezbednost

SSL sertifikat, nedeljni i mesečni backup, standard podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Osnovno ažuriranje […]

Jedri na Drini

Reka Drina dugačka je 346 km i pripada slivu Crnog mora. Nastaje spajanjem reke Pive i Tare kod Šćepan polja u Crnoj Gori i kao najveća pritoka uliva se u Savu blizu Sremske Rače. Drina ulazi u Srbiju pojačanom snagom reke Lim sa kojom pravi Međeđansku klisuru, jednu od dve najveće na ovoj reci. Dužina toka kroz Srbiju iznosi 220 km. Protiče kroz različite predele kao što su kanjoni, planinski venci, klisure, ali i prostrane ravnice, te neprekidno kroz predele menja i svoju ćud.

Iskreno, nisam verovao koliko je WEB potreban za bilo koji posao. A onda su ljudi počeli da me kontaktiraju preko sajta. Sada mi je neuporedivo lakše da se organizujem.
Nemanja Radojičić
JedriNaDrini.com

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.