Servis

WebMedia™ premium paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Usluge PiPS studija […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Premium WordPress tema i dodaci; Premium SEO paket; Kompletno učitavanje sajta o,8 sekundi […]

Bezbednost

SSL sertifikat, dnevni i mesečni backup, premium podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Prioritetno ažuriranje […]

Fondacija "Danilo Kiš"

Fondacija je gradska institucija koja ima za zadatak promovisanje vrednosti savremenog, postmodernog i urbanog društva. Nizom projekata iz sfere kulture, umetnosti, nauke i kroz omladinske akcije, Fondacija želi da doprinese bogatijem kulturnom životu svih građana.

Fondacija je multidisciplinarna ustanova kulture za mlade, formirana sa ciljem da sistemski, odgovorno i kontinuirano preuzme brigu o omladinskoj kulturi na teritoriji Grada Subotice, tako što će aktivnosti mladih osoba koje pokazuju interes i talenat u oblasti umetnosti, podržati putem godišnjih konkursa u oblasti umetničkog stvaralaštva, ali i podstaći mlade osobe na (dalje) kreativno promišljanje i stvaralaštvo organizacijom edukativnih i kulturnih programa namenjenih njima, kao i izdavaštvom.

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.