Servis

WebMedia™ premium paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Logo, grafički i WEB dizajn […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Premium WordPress tema i dodaci; Expert SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 0.9 sekundi […]

Bezbednost

SSL sertifikat, dnevni i mesečni backup, premium podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Prioritetno ažuriranje […]

Portal za mlade

Osnovni motiv postojanja Portala Кadar 24 je podsticaj i ohrabrivanje mladih da slobodno i bez cenzure izraze svoje misli, emocije i doživljaje događaja, stvaralaštva i prilika u društvu kome pripadamo. Razvoj kritičkog mišljenja i slobodnog duha je od ključnog značaja za razvoj kako pojedinca, tako i celokupne društvene zajednice. Svesni svih moralnih i ekonomskih neprilika koje nas snalaze već decenijama, ova veb oaza je još jedan vid naše borbe za dobro. S druge strane, želimo da na sve dostupne načine promovišemo talenat i rad najrazličitijih mladih ljudi, koji to u potpunosti zavređuju.

Jako zanimljiv WEB koncept. Mislim da konačno imamo pravo mesto za mlade ljude na internetu.
Iva Lazarević
Kadar24.net

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.