Servis

WebMedia™ standard paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Dvojezični sajt, usluge NecaPress […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Standard WordPress tema i dodaci; Osnovni SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 1.4 sekunde […]

Bezbednost

SSL sertifikat, nedeljni i mesečni backup, standard podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Osnovno ažuriranje […]

Interform

PREDUZEĆE INTERFORM D.O.O. LUKAVAC – VALJEVO OSNOVANO JE 1990. GODINE U OKVIRU ZAKONA O STRANOM ULAGANJU, OD STRANE GOSPODINA MIHAILA STEFANOVIĆ, IZ ŠVEDSKE.

Od početka poslovanja, Firma se bavi proizvodnjom, razvojem i usavršavanjem higijenskih proizvoda za održavanje lične higijene.

U prvoj godini osnivanja Interform uvozi iz Švedske automatsku liniju za proizvodnju klasičnih uložaka, koju instalira u ranije izgrađen poslovni objekat.

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.