Servis

WebMedia™ standard paket; WEB produkcija i marketing; Dvojezični sajt; Usluge PiPS studija […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Standard WordPress tema i dodaci; Osnovni SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 1.1 sekunda […]

Bezbednost

SSL sertifikat, nedeljni i mesečni backup, osnovna podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Standard ažuriranje […]

Li Katarina Dafna

Li Katarina Dafna je završila osnovnu muzičku školu u Subotici, kao đak generacije, u klasi prof. Emoke Soti Szobonia. Nakon toga, odlazi u srednju muzičku školu (za talente) u Novi Sad. Sa čuvenom profesorkom Olgom Borzenko provela je dve godine. 2016. godine dobija poziv profesora Till Alexander Korber-a, pod čijim mentorstvom je i bila na Univerzitetu Anton Bruckner Privatuniversitat, u Austriji. Naredne godine postaje student Muzičke pedagogije, posebno usmerene na rad sa osobama sa posebnim potrebama.

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.