Servis

WebMedia™ standard paket; WEB produkcija, marketing, edukacija; Usluge PiPS studija […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Standard WordPress tema i dodaci; Osnovni SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 1.2 sekunde […]

Bezbednost

SSL sertifikat, nedeljni i mesečni backup, standard podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Standard ažuriranje […]

CPSU Subotica

Centar za porodični smeštaj i usvojenje Subotica (CPSU Subotica) je ustanova u sistemu socijalne zaštite, a u skladu sa zakonom, definisana kao ustanova za smeštaj korisnika u hraniteljske i usvojiteljske porodice. Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine je 20.12.2018. godine osnovala CPSU Subotica radi zaštite dece bez roditeljskog staranja, odraslih i starih na teritoriji Severnobačkog, Zapadnobačkog i Severnobanatskog upravnog okruga.

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.