Servis

WebMedia™ premium paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Logo, grafički i WEB dizajn […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Premium WordPress tema i dodaci; Expert SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 1.4 sekunde […]

Bezbednost

SSL sertifikat, dnevni i mesečni backup, premium podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Prioritetno ažuriranje […]

Udruženje "Electe"

Udružеnjе Electe је оrgаnizаciја kоја funkciоnišе od 2010. godine, аli је bеz оbzirа nа tо dо sаdа uspеlа dа оstvаri znаčајnе rеzultаtе nа аfirmаciјi kulturnih pоtеnciјаlа grаdа i pоkrајinе.

Kulturna decentralizacija Srbije je jedan od programskih cilјeva organizacije Electe koji su podržale mnoge ličnosti iz kulturnog i javnog života: dr Ivаn Таsоvаc, dr Dаrinkа Маtić Маrоvić, mr Lаurа Lеvаi Аksin, mr Nikоlа Srdić, prоf. Drаgаn Rоkvić, Antal Maćaš, Daniele Petralia, Dorian Leljak i mnоgi drugi.

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.