Servis

WebMedia™ premium paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Logo, grafički i WEB dizajn […]

Performanse

Cloud SSD hosting; Premium WordPress tema i dodaci; Expert SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 1.2 sekunde […]

Bezbednost

SSL sertifikat, dnevni i mesečni backup, premium podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Prioritetno ažuriranje […]

PDXG

PARADOКS grupa je internacionalno udruženje kreativnih stvaralaca različitih oblasti, koje promoviše iskonske vrednosti i zdrave stilove života.

Grupa je zvanično osnovana u Valjevu [Srbija], na Pokrov Presvete Bogorodice 14. oktobra 2004. godine rešenjem Ministarstva za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije.

Delujući u oblasti umetnosti, kulture, sporta, medija, ekologije, ljudskih prava […] – PARADOКS grupa se bavi produkcijom edukativnih radio i TV emisija; dokumentarnih, igranih i eksperimentalnih filmova; pozorišnih predstava; reklamnih i muzičkih spotova; audio, video, multimedija i VEB produkcijom; grafičkim i logo dizajnom […]

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.95€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.