Servis

WebMedia™ premium paket; WEB produkcija, marketing, edukacija & ART. Logo, grafički i WEB dizajn […]

Performanse

Cloud NVMe hosting; Premium WordPress tema i dodaci; Expert SEO paket; Kompletno učitavanje sajta 0.6 sekundi […]

Bezbednost

SSL sertifikat, dnevni i mesečni backup, premium podrška; 99,99% vidljivosti na mreži; Prioritetno ažuriranje […]

Stvaramo povoljnije okolnosti

Klub KADAR[24] okuplja humane ljude i društveno odgovorne firme koje imaju dobru nameru da pomognu talentovanoj deci i mladim ljudima.

Kadar 24 je ideja koja čitavu deceniju živi i razvija se kroz Studio, Portal i, odnedavno, Klub. Naša najveća vrednost su ljudi. I to najbolji – deca i mladi.

Svi valjevski osnovci i srednjoškolci koji veruju da mogu pokrenuti svet na bolje. Ali i oni koji ih u toj veri slede i podržavaju, iako im je iskustvo pokazalo da je teško. Nije lako, ali ako!

Mi smo dobro društvo. Imamo časne i plemenite namere da podržimo decu i mlade ljude. Verujemo da zajedno možemo dosta toga da uradimo. Na radost, ponos i boljitak svih nas. Zajedništvo nas čini srećnim.
Jovana Letić Mirković
Kadar24.org

Znate li da...?

Svaki sajt WebMedia zajednice je važan i autentičan član na koga smo najiskrenije ponosni. Velika je privilegija i čast zadobiti poverenje. Nasumično vam predstavljamo tri WEB sajta. 

Koji je vaš paket?

Standard

od 9.95€ / mesečno

Elementarno WEB predstavljanje i delovanje na Netu. Preporučeno za mala i srednja preduzeća, firme, udruženja, ili organizacije (…)

Premium

od 19.5€ / mesečno

Nebo je granica! Neograničeni WEB resursi, originalna rešenja i neverovatna podrška. Preporuka za velike firme, web prodavnice (…)

checklist

WEB start

WebMedia tim profesionalaca i velikih zaljubljenika u svoj posao, pripremio je za Vas besplatnu WEB analizu. Potrebno je da popunite naš „online“ upitnik i predlog gotovog rešenja stiže na Vašu e-mail adresu.